Top 5 auto Instagram
in ,

5 Instagrammers die je als autoliefhebber niet wil missen!

Het leven van je vrienden en familie in beeld: allemaal leuk, maar soms heeft een mens toch nood aan iets anders, zoals prachtige plaatjes van de mooiste wagens ter wereld. Hier is onze top 5 van (internationale) auto-instagrammers!

1.Petrolicious

Deze zou eigenlijk bij iedereen al in zijn favorietenlijst moeten staan. De prachtige, vanuit L.A. opererende, blog houdt er naast zijn interessante artikels ook een knappe Instagram feed op na, die je hart telkens opnieuw sneller doet slaan.

2.Β Drive Classics

Heb je meer een voorliefde voor vintage sportwagens, dan vind je bij Drive Classics zeker je gading.

De mooiste pareltjes uit de voorbije decennia passeren hier dagelijks de revue.

3. Supercars of London

Gezien dit artikel over Instagram gaat gaan we het niet hebben over hun geweldige Youtube kanaal, maar als je eens 5 minuutjes tijd hebt wete je nu ook meteen wat te kijken.

Supercars of London – de naam dateert van de oprichting van het kanaal, toen ze enkel op Londen focusten – serveert je de meest exclusieve sportwagens, en dat op verschillende locaties in Europa.

4. Supercar Blondie

Deze dame krijgt het steeds gedaan om met de meest exotische supercars te rijden (Devel SIxteen, anyone?). Ze is dan ook wat blij om dit steeds met ons te delen.

5. Cars Abandoned

We sluiten af met een sisser, of misschien ook niet. Deze fotograaf vindt verlaten wagens op de meest afgelegen plekken ter wereld. Het is eens iets anders en een verrassende afwisseling in je Instagramfeed.

Doe jij beter?

Ken je nog (betere) Instagram feeds voor autoliefhebbers? Laat het ons alsjeblieft weten in de comments! We hebben er nooit genoeg πŸ™‚

Wat denk jij ervan?

1 point
Upvote Downvote

Total votes: 1

Upvotes: 1

Upvotes percentage: 100.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Reageer!